Instal·lacions

Organització

Horaris

Tots els dies a excepció dels diumenges oferim 13 hores de servei.

 • De dilluns a divendres de 7:30 hores del matí a 20:30 hores del vespre.
 • Dissabtes de 8 a14 hores.
 • + Informació

  Salut i escola

  És indispensable per a l'inscripció presentar un certificat mèdic que acrediti que l'infant no pateix cap malaltia infecto-contagiosa que está correctament vacunat, i per tant pot assistir a una colectivitat infantil.

  + Informació

  Tràmits inscripció

  Documentació:

 • Certificat del metge pediatra
 • Certificat d'assegurança escolar
 • Fotocòpia passaport
 • Domiciliació bancària
 • + Informació

  Servei de menjador

  L'escola disposa de cuina pròpia, cada dia es preparen els menús i dietes adaptats a les diferents edats lactants, intermig e infantil. Els menús s'elaboren mensualment per l'infermera pediàtrica de l'Escola.

  + Informació

  Tarifes

  Oferim tarifes competitives en modalitats tant de pensió completa o mitja pensió per a l'Escola Bressol, el Servei Extraescolar i el Quitxalla-Parc.

  + Informació

  L'Adaptació

  L'arribada a l'Escola suposa un esforç per a tots, infants, mares i pares i educadores, però el que ho viu més intensament és l'infant.

  + Informació

  Els pares a l'escola

  El paper de la familía i la seva relació amb l'escola és molt important, ja que es fa indispensable intercanviar incidències de l'infant.

  + Informació

  Espais de l'escola

  Els tres locals que conformen la guarderia estan destinats a l’atenció dels infants i es comuniquen entre si per accesos interns.

  + Informació

  Activitats segons grups d'edat

  Serveis extraescolars

  El Servei Extraescolar acull nenes i nens de l'Escola Maternal fins els sis anys d'edat. Funciona tot l'any, els deu mesos de curs escolar i els mesos de vacances juliol i agost. El servei durant el curs escolar consisteix en portar i recollir als infants a les respectives escoles dels diferents sistemes educatius de la Parròquia d'Encamp l'Escola Andorrana, l'Escola Francesa i l'Escola Espanyola.

  Per la tarda en tornar de l'escola es dóna el berenar i els acompanyem a fer les diferents activitats extraescolars (piscina,gimnàstica ritmica, baby-gym, futbol, etc...).

  En els períodes de vacances escolars (Tots Sants, Nadal i Reis, Carnaval i Setmana Santa) tenim els infants en règim de pensió completa. Per les vacances d'estiu els mesos de juliol i agost, gaudeixen d'un programa d'activitats lúdiques.

  On estem

  Parròquia d'Encamp

  L'Escola Bressol Quitxalla esta situada a la Parròquia d'Encamp al centre geogràfic del Principat d'Andorra, ocupa els quatre locals que conformen la planta baixa de l'Edifici Solixent de l'Avinguda François Mitterrand nº 30-32 (abans Avinguda del Copríncep Francès).

  Si pot accedir per l'escala de l'entrada principal de l'edifici, o bé per la part del darrera una zona ajardinada que dóna accès a l'aparcament comunal.

  Per situar-vos podeu pendre com a referència l'edifici del Comú d'Encamp i l'Hotel Rosaleda.

  Cadascún dels locals disposa d'una entrada independent amb una recepció.

  Per la seva orientació disposa de il·luminació natural i sol, el que fa que es trovi en un entorn molt adeqüat per acollir un centre escolar. Disposa d'un jardí asolellat pels infants.

  Els pares que volen accedir al nostre Centre amb cotxe disposen de l'aparcament que tenim enfront de l'Escola.